Кунжутна  паста зі Спеціями  200г

Кунжутна паста зі Спеціями 200г

Опис товару: Кунжутна паста MASTER BOB - це знахідка для гурманів та усіх, хто надає перевагу здоровому харчуванню. Адже паста містить тільки натуральні інгрідієнти. У Сполучених Штатах кунжутне тахіні, поряд з... Подробнее
Виробник: Master Bob
Наявність: На складі
110.00грн

Кунжутна паста MASTER BOB - це знахідка для гурманів та усіх, хто надає перевагу здоровому харчуванню. Адже паста містить тільки натуральні інгрідієнти.

У Сполучених Штатах кунжутне тахіні, поряд з іншими видами масла з горіхів, з'явилася в продажу в 1940 році в магазинах здорової їжі.

ВИКОРИСТАННЯ: Таку пасту називають тахіні або сезамова , вона слугує основою для багатьох соусів, для маринування м'яса та овочів, заправкою для салатів. Всього декілька крапель додасть аромату супам, плову, стравам з морепродуктів, овочів та м'яса тощо.

КОРИСТЬ: У 1 столовій ложці міститься 85 калорій, 7,2 г жирів, 3,2 г вуглеводів, 2,6 г білків. Це прекрасне джерело корисних жирних кислот: в одній порції міститься 60,1 мг омега-3 і 3,4 мг омега-6

. Організм людини не виробляє ці життєво важливі речовини, тому вони обов'язково повинні бути включені в раціон, щоб зміцнити здоров'я серця і мозку. Також є невелика кількість кальцію, заліза, міді і фосфору - мінеральних речовин, що забезпечують міцність кісток і зубів, очищають нирки, зміцнюють кровоносні судини, сприяють виробленню червоних кров'яних тілець, які надають енергію. Інший важливий компонент тахіні - тіамін або вітамін B1.

У кожній порції знаходиться 16% добової норми цієї живильної речовини. Позитивно впливає на нервову систему, м'язи і травлення.

Склад: насіння кунжуту, сіль морська, паприка, коріандр, імбир, перець білий, перець червоний гострий, мускатний горіх. Банка скло, 200 гр нетто Поживна (харчова) цінність: на 100 гр продукту: білків – 18,1 г, жирів – 50,9 г, вуглеводів – 24,1 г. Енергетична цінність (калорійність): на 100 гр продукту: 2453,46 кДж (586 Ккал)

Ваш відгук Увага: HTML не підтримується!
Ваше ім’я:
Рейтинг
Продовжити