Користь:
Кунжут – це такий продукт , який буквально на сто відсотків складається з корисних інгредієнтів. Він здатний допомогти нашому організму побороти і зіпобігти безліч недуг. До основних корисних властивостей кунжуту відноситься: Нормалізація обміну речовин. Поліпшується стан крові.
Знижує холестеринові прошарки в судинах, Кунжут допомагає впоратися з багатьма проблемами, пов’язанами зі статевим середовищем,
Суттєво допомагає при лікуванні мастопатії, Відмінно справляється з багатьма шкірними захворюваннями, Омолоджує організм, покращує колір шкіри і її структуру, розгладжує зморшки, Кунжут допомагає впоратися з багатьма простудними захворюваннями, Має велику цінність серед людей, охочих скинути зайві кілограми,
Має протиракову властивість, тому багатьом жінка у віці рекомендують вживати цей продукт, Допомагає боротися з остеопорозом, В кунжуті містяться рослинні лігніни, аналоги жіночих статевих гормонів. Красивий і корисний інгредієнт багатьох страв, широко використовується в кулінарії.
Склад:
насіння кунжуту смажене, мед (різнотрав'я), кориця, морська сіль. Банка скло, 200 гр нетто Поживна (харчова) цінність: на 100 гр продукту: білків – 15,23 г, жирів – 37,79 г, вуглеводів – 27,48 г.
Енергетична цінність (калорійність): на 100 гр продукту: 2120,16 кДж (506,73 Ккал)